Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής για τη διεξαγωγή εμβόλιμης εξεταστικής για τους επί πτυχίω φοιτητές


Απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής

H Γενική Συνέλευση τμήματος που έγινε χωρίς καμιά δημοσιότητα και κοινοποίηση προς τους φοιτητές, ακόμη και χωρίς να λάβει υπόψιν την απόφαση της Συγκλήτου για μη απώλεια του εξαμήνου, απόφάσισε να να χαθεί το εξάμηνο στη Νομική. Ακολουθώντας και εμμένοντας στην  υλοποίηση της απόφασης του Συλλόγου μας για κανονική διεξαγωγή των εξαμήνων ενάντια στο ρεβανσισμό του προέδρου Φορτσάκη και του τμήματος συνολικά, καταδικάζουμε την επιλογή των θεσμικών οργάνων να παρακάμπτουν τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων και την προσπάθεια από μέρους τους να εφαρμόσουν πτυχές του Ν. Διαμαντοπούλου(13 εβδομάδες διδασκαλίας) καθώς και να υποδαυλίσουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φοιτητών.

Ο ΦΣ Νομικής μένοντας πιστός στην απόφαση της τελευταίας του ΓΣ για το θέμα του εξαμήνου καταδικάζει τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων και πιέζει προς τη διεξαγωγή νέας Γενικής Συνέλευσης τμήματος ευρέως κοινοποιήμενη σε όλους τους φοιτητές της σχολής και αποφασίζει παράσταση διαμαρτυρίας στη Γραμματεία της σχολής με αιτήματα στη Γενική Συνέλευση τμήματος:

1. Εξεταστική εμβόλιμη για τους επί πτυχίω το Μάρτη 
2. Διπλή εξεταστική του Ιουνίου(16 Μαθήματα)
3. Να ανοίξει το σύστημα δήλωσης μαθημάτων με ανώταττο όριο τα 16 μαθήματα και δυνατότητα δήλωσης όλων των μαθημάτων εαρινού και χειμερινού εξαμήνου.


Εμείς από την πλευρά μας, σαν ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ, εκτός από τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης τμήματος, καλούμε και σε διεξαγωγή Συνελευσης των επί πτυχίω φοιτητών και ει δυνατόν σε Γενική Συνέλευση προκειμένου οι ίδιοι οι φοιτητές να συντονίσουν τις δράσεις τους και να διεκδικήσουν για τον εαυτό τους αυτό που κανένας Φορτσάκης δεν μπορεί να διασφαλίσει(όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου