Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΠΑΣΠ-ΔΑΠ πάνε για φούντο! Να σπρώξουμε όλοι μαζί να τσακιστούν!



Σου λένε να ψηφίσεις το φίλο σου και στηρίζεις τον εχθρό σου!

Ψηφίζεις ΔΑΠ;
·                    Ψηφίζεις σχέδιο Αθηνά δηλαδή διάλυση των επιστημονικών αντικειμένων, πτυχία κουρελόχαρτα, παιδεία για λίγους κι εκλεκτούς και δώρο ο νόμος Διαμαντοπούλου.
·                    Ψηφίζεις ιδιωτικά κολέγια και σύνδεση της παιδείας και της έρευνας με την αγορά και τα κέρδη και τους προϋπολογισμούς των επιχειρήσεων(βλέπε προσεχώς γιγάντωση των νομικών εταιριών και στην Ελλάδα και δημιουργία ιδιωτικών Νομικών σχολών)
·                    Ψηφίζεις υποταγή σε όλα τα μέτρα και δίνεις άλλοθι στον εκφυλισμό των γενικών συνελεύσεων.
·                    Στηρίζεις την πανεπιστημιακή αστυνομία και την καταστολή του μαχόμενου φοιτητικού κινήματος, οποιουδήποτε αντιστέκεται.
·                    Στηρίζεις τη Χρυσή Αυγή μέσα στις σχολές, το ρεύμα του κοινωνικού κανιβαλισμού (να φάω το διπλανό μου για να τη βγάλω).

Ψηφίζεις ΠΑΣΠ;
·                   Ψηφίζεις μνημόνιο, μισθό χαρτζιλίκι, ανεργία και εργασιακή περιπλάνηση
·                   Ψηφίζεις νόμο Διαμαντοπούλου-Αρβανιτόπουλου, δηλαδή διάλυση δημόσιας- δωρεάν παιδείας, κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων της σίτισης της στέγασης, κατάργηση ασύλου και κάθε δημοκρατίας στις σχολές.

Να τελειώνουμε με τις μνημονιακές παρατάξεις του δικομματισμού και της υποταγής! Μαυρίζουμε αυτούς που μαυρίζουν το μάλλον της νεολαίας!

Με την αριστερά των ανυποχώρητων αγώνων παλεύουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας σε παιδεία-εργασία-δημοκρατικά δικαιώματα!

17 Απρίλη Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου